JANE OG FRÆKKE KASPER elsker at underholde med sang, musik, sjov, fis og ballade. 


  • Vi elsker at spille mange forskellige roller til mange forskellige arrangementer.
  • Vi har færdigsyet underholdningstemaer eller vi kan skræddersy underholdningen indenfor det tema, der passer lige netop til dit arrangement.
  • Vi underholder med fortælling, levende historieformidling, sang, musik, leg, bevægelse, improvisation, humor og walk around performance og involverer publikum undervejs både børn, unge og voksne.
  • Vi bærer kostumer og anvender rekvisitter i forhold til tema, arrangement og tid (fortid eller nutid).
  • Vi kan underholde med og uden vores musikant.
  • Vi underholder blandt andet i daginstitutioner, på biblioteker, på museer, til børnefestivaler, til firmafester, til byfester, juletræsfester og til private arrangementer, ”JA” næsten alle steder.


JANE OG FRÆKKE KASPER har bl.a. underholdt:
- På Ballerup Museum til Fastelavn, Høstmarked og Julemarked med levende historieformidling.
- Til Rødovre børnefestival med temaet Natur og biodiversitet fortalt i børnehøjde.
- Til Julefest i Lægernes Pension og Albertslund beboerforening.
- Til Mølledag på Skenkelsø Mølle Museum med levende historieformidling.


Varighed: 30 min. til 2 timer   Prisniveau Kr.: 3.000 - 10.000

Send en mail for en forespørgsel og modtag et tilbud inkl. forberedelsestid, transportid tur/retur, opsætning af lyd, underholdning på dagen, evt broafgift m.m.


Lidt om mig:
Jane Rohde Olesen er professionel skuespiller, sanger og dramapædagog og medlem af Dansk Skuespillerforbund. På Baggrund af mine professioner favner jeg både børn, unge, voksne fra 0-100 år samt mennesker med et fysisk/psykisk handicap.


Super nærværende og sjov underholdning

Vi har igennem et par år brugt Jane og frække Kasper (et par gange har musikanten været med) til at underholde i et par timer på Ballerup Museum til forskellige arrangementer med stor succes. Underholdningen, deres kostumer og roller har været skræddersyet til hvert enkelt arrangement.
Alle vores gæster har været godt underholdt hver gang med levende historieformidling, improvisation, sang og musik. Det er tydeligt, at Jane og musikanten er super gode til at inddrage både børn og voksne, og fange deres opmærksomhed. Især frække Kasper er børnene vilde med. Vi giver dem vores varmeste anbefaling.


Anmeldt af Ballerup Museum d. 5. februar 2024


Sjov, spas, musik og god underholdning

Jane og Frække Kasper har underholdt flere gange til vores mølledage på det historiske museum Skenkelsø Mølle Museum og hver gang har det været en succes. Underholdningen, musikken og deres kostumer passede perfekt til vores historiske rammer. Rollen som møllekonen Marie og møllerdrengen Emil har været skræddersyet til vores publikum. Levende historieformidling, improvisation, sang, musik, sjov, fis og ballade har holdt gæsterne fanget og inddraget. Vi har allerede booket dem til vores mølledag i august 2024. Varm anbefaling.


Anmeldt af Rolf Kjær-Hansen, Arkiv- og museumsleder - Egedal Arkiver og Museum d. 31. januar 2024