RITAS ROOMSERVICE skræddersyr med opsmurte ærmer og knofedt underholdningen til festens hovedperson/hovedpersoner og den bliver måske ikke helt stueren....
Rita underholder til enhver festlig lejlighed bl.a. til konfirmanden, brylluppet, guld-brylluppet, sølv-brylluppet, firmafesten, julefesten, fødselsdagsfesten eller til hvilken som helst anden fest.
Rita trækker sin lettere musikalske musikant med på slæb. Underholdningen fremføres og krydres med en komisk, improvisativ, musisk og involverende underholdning. Rita vil sørge for, at hovedpersonen/hovedpersonerne får gæsternes fulde opmærksomhed som festens midtpunkt.

Rita skal have informationer/stikord om hovedpersonen/hovedpersonerne, som aftales over telefonen. Dette skal ske mindst 14 dage før det festlige, underholdende og komiske indslag skal finde sted.


Varighed: 25-30 min.    Prisniveau Kr.: 3.900 - 10.000 

Send en mail for en forespørgsel og modtag et tilbud inkl. forberedelsestid, transportid tur/retur, opsætning af lyd, underholdning på dagen, evt broafgift m.m.


 

LIDT OM MIG:
Jane Rohde Olesen er professionel skuespiller, sanger og dramapædagog og medlem af Dansk Skuespillerforbund.

På baggrund af mine professioner favner jeg både børn, unge, voksne, ældre, og mennesker med et fysisk/psykisk handicap.


Vildt sjove og anderledes på en fantastisk måde. Totalt grineflip😁

Mit barnebarn skulle konfirmeres og jeg ville give ham en oplevelse, han aldrig ville glemme. Noget andet end de sædvanlige festsange og taler. Det blev det seriøst også 🤗
Ritas Roomservice var fantastiske. De havde fået fortalt en del om mit barnebarn, men ikke det “sædvanlige”….”han var så sød, da han var lille…..jeg kan huske dengang….., hav gjorde sådan og sådan….
Nej….de var på hans side🤗 Seriøst ROOMSERVICE. De var så sjove at tårerne trillede. De ramte plet med deres ord til og om mit barnebarn. Deres udklædning….jeg har ikke ord for det….se billedet om døm selv….de var SÅ sjove.
Det spil der var mellem dem var så morsomt. Det var virkelig gennemført fra start til slut.
Mit barnebarn var vilde med dem….selv om Rita aede hans næse😁
Jeg kan give mine varmeste anbefalinger. Næste gang et af mine børnebørn skal konfirmeres er om 5 år. Jeg håber, de stadig giver Roomservice til den tid. Selv om det vil være de samme gæster, så vil de helt sikkert få grineflip over Ritas Roomservice.
Super underholdning😁 


Anmeldt af Connie Bjørn Nissen d. 30. maj 2022

Fantastisk underholdning

Ritas Roomservice underholdt til vores datters konfirmation og det var en stor succes - både for konfirmanden, forældrene og resten af selskabet.. De havde komponeret en sjov personaliseret sang om konfirmanden som selvfølgelig satte den helt rigtige stemning. Vi morede os kosteligt over de gennemførte personligheder og tilhørende kostumer. Vi kan varmt anbefale Ritas Roomservice til andre lignende arrangementer og fester.
God fornøjelse.


Anmeldt af Nico d. 12. april 2022

Fantastic performance for our teenie!

We were on the lookout for a special performance for our daughters Konfirmation and Ritas Room Services was on spot!!! All guests and especially her parents - had one big laugh! Thank you for a great memory!


Anmeldt af Johanna Olesen d. 11.

april 2022