MUSIKDUOEN NOSTALGI tager jer med på en nostalgisk rejse og bringer minderne frem med hygge, sjov, musik og sang.
Vi er en akustisk, underholdende og nærværende musikduo (også til jul), der med et minderigt sangrepertoire fra den danske sangskat tager jer med tilbage til jeres egne musikminder. Måske kan i huske en festlig fødselsdag, hvor i dansede til Bamses Venner, Kim Larsen eller dengang i mødte jeres første kæreste og pladen med Otto Brandenburg blev sat på grammofonen eller de hyggelige stunder med jeres børn eller børnebørn, hvor i sammen sang ”Lille Peter Edderkop” eller……

  • Vi understøtter den sanselige og minderige musikoplevelse med en introduktion til sangene og farverige og sjove rekvisitter.
  • Vi involverer publikum undervejs med sang, musik, bevægelse, humor og interaktion
  • Vi justerer vores sangrepertoire efter jeres tema og arrangement.
  • Vi underholder blandt andet på plejehjem, bosteder og til private arrangementer.
  • Vi er altid åbne for en dialog omkring en skræddersyet underholdning, der passer lige til jer (fx juleunderholdning).


Varighed: 30 min., 1 time eller 2 x 45 min.    Prisniveau Kr.:  3.000 - 10.500

Send en mail for en forespørgsel og modtag et tilbud inkl. transporttid tur/retur, opsætning af lyd, underholdning på dagen, evt. broafgift m.m.


LIDT OM OS:
Jane Rohde Olesen er professionel skuespiller, sanger og dramapædagog og medlem af Dansk Skuespillerforbund. Lotte Rohde Olesen er uddannet pædagog og arbejder med musik både som underholdning og udvikling. På baggrund af vores professioner favner vi både børn, unge, voksne, ældre, og mennesker med et fysisk/psykisk handicap.


Virkelig dygtige

Musik duoen Nostalgi gik på scenen med fuld energi og engagement. Begge udstrålede glæde. Man kunne meget fornemme at det publikum var de bekendt med, som gjorde at de kunne holde folks opmærksomhed 1 1/2 time først, dernæst 1/2 time.
Det var et stort repertoire af velkendte sange, hvor der blev sunget med, og hvor de samtidig havde rekvisitter til de forskellige sange, som gjorde det levende og underbyggende for sangene. De havde begge et fantastisk tydeligt sprog og kropssprog, som fangede publikum hele tiden. Den ene spillede guitar, og den anden sang. De bevægede sig meget på scenen og gik hen til flere af publikum og fik dem til at synge og være en del af showet. Virkelig dygtige til dette publikum.


Anmeldt af Tina Pedersen d. 11. april 2022

En musikalsk oplevelse med fantastisk samspil med gæsterne

Det er en rigtig god duo der tilpasser sig de gæster de synger for.
Repertoiret er meget vekslende og til at synge med på. Dejligt at de også inddrager børnene i deres sange.
Så, alt i alt, en absolut anbefalelsesværdig duo.


Anmeldt af Marianne Flesjø Christiansen d. 25. september 2023

Super underholding

Muikduoen Nostalgi underholdt til vores festival "Kultur der Dur" på Kellersvej med sange, som brugerne kunne genkende med det samme og synge med på. De var super professionelle i deres optræden og havde både brugernes og personalets fulde opmærksomhed med deres nærvær, humor, og deres farverige og sjove rekvisitter, som brugerne elskede. De formåede ydermere at have fokus på den enkelte bruger, som udtrykte glæde og begejstring. De favnede alle uanset handicap og forskellighed.
Musikduoen Nostalgi får min varmeste anbefaling.


Anmeldt af Tine, socialpædagog d. 3. april 2022

Nostalgi på den fede måde!

Livsglæde og syngsammen!


Anmeldt af Leif Knudsen d. 14. september 2022